Читај ми!

"Победа над Панатинаикосом круна играња у Евролиги"

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да се нада да ће његов тим одиграти још једну спектакуларну утакмицу у Евролиги и победити Панатинаикос на опроштају од елитног клупског такмичења.

"Долази нам Панатинаикос, против којег завршавамо овогодишње издање Евролиге. Грци су вишеструки прваци Европе, спој су искусних, младих и талентованих кошаркаша, напредовали су под вођством тренера Ивановића, а предводи их Дијамантидис. Желимо да одиграмо на најбољи могући начин и савладамо Панатинаикос, што би била круна играња у Евролиги", рекао је Радоњић.

Радоњић је истакао да су сви играчи спремни након што су се од повреда опоравили Бранко Лазић и Маркус Вилијамс.

"Панатинаикос је до сада направио одличан посао, али су поразом од Албе дошли у ситуацију да у Београду морају да победе. Црвена звезда ће такође бити веома мотивисана и одиграће још један битан меч", рекао је Радоњић и додао да у овом тренутку не размишља о почетку полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге против Партизана.

Црнгорски стручњак је рекао да је почаствован што је другу годину заредом проглашен за најбољег тренера у регионалном такмичењу.

"Награда је последица квалитетних игара током целе сезоне, пошто смо освојили прво место са само два пораза, огромног рада и посвећености целог стручног штаба и тренера, али и обавеза да остваримо наше циљеве до краја сезоне", закључио је Радоњић.

Утакмица 14. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Панатинаикоса игра се сутра од 20.45 у дворани Пионир.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи