"Звезда мора да падне"

Тренер кошаркаша Панатинаикоса Душко Ивановић рекао је да његов тим уочи гостовања Црвеној звезди у Београду нема много избора и да мора да победи ако жели пласман у четвртфинале Евролиге.

Атињани су поразом у прошлом колу од Албе на свом терену (68:66) дошли у ситуацију да им само победа у Пиониру гарантује пласман у четвртфинале, у супротном зависиће од исхода меча Алба - Макаби, односно чекаће тријумф Израелаца.

"Очекује нас тежак меч против веома доброг тима. Звезда има одличне играче попут Марјановића, Вилијамса и Џенкинса и доста младих талентованих кошаркаша. Ситуација је јасна, морамо да победимо ако желимо да прођемо у наредну фазу такмичења", рекао је Ивановић за сајт Евролиге.

Један од четворице Американаца у дресу Панатиникоса Еј-Џеј Слотер рекао је да је предстојећа утакмица као финале.

"Ако победимо пласираћемо се у плеј-оф без размишљања о исходима других сусрета. Знамо да је противник јак и игра добро, посебно пред својом публиком. Ипак, верујемо да можемо да добијемо овај меч", рекао је Слотер.

Утакмица 14. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Панатиникоса игра се сутра од 20.45 у дворани Пионир.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи