Читај ми!

Победа Сан Антонија, пораз Голден Стејта

У наставку НБА лиге, после паузе због финала колеџ шампионата, одиграно је шест утакмица, а победу као гост остварио је само актуелни првак Сан Антонио, савладавши Оклахому са 113:88 и наневши јој четврти узастопни пораз. Значајне победе су уписали још и Њу Орлеанс и Лос Анђелес Клиперси.

Најзаслужнији за осми узастопни тријумф Сан Антонија био је Каваи Ленард, који је постигао 26 поена, а пратили су га Тим Данкан и Марко Белинели са 12, док је Ману Ђинобили убацио 10 поена.

Ленард је у низу Сан Антонија од осам победа просечно постизао 19,4 поена и имао је шут из игре 59 одсто.

"Он је апсолутно невероватан. Он води, ми га пратимо", рекао је Данкан о Ленарду након меча.

У екипи Оклахоме која је забележила и четврти пораз у низу, најбољи је био Расел Вестбрук са 17 поена.

Кошаркаши Њу Орлеанса су на свом терену победили Голден Стејт са 103:100 и тако су "прескочили" Оклахому и пробили се на осмо место Западне конференције које води у плеј-оф.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Ентони Дејвис са 29 поена, од чега је чак 23 постигао у другом полувремену, укључујући и два слободна бацања девет секунди пре краја меча.

У редовима Голден Стејта најбољи је био Стефон Кари са 25 поена, али у последњим секундама утакмице није успео да погоди за три поена и своју екипу одведе у продужетак.

У дербију Лос Анђелеса, Клиперси су били бољи од Лејкерса са 105:100.

Четвртој узастопној победи Клиперса највише су допринели Блејк Грифин и Џеј Џеј Редик који су постигли по 27 поена, док је у екипи Лејкерса најбољи био Џордан Кларксон са 20.

У преосталим мечевима, кошаркаши Мајамија су истим резултатом, 105:100, победили Шарлот, Атланта је била боља од Финикса са 96:69, док је Сакраменто савладао Минесоту са 116:111.

Резултати:

Атланта - Финикс 96:69

Мајами - Шарлот 105:100

Њу Орлеанс - Голден Стејт 103:100

Оклахома - Сан Антонио 88:113

Сакраменто - Минесота 116:111

Л.А. Клиперс - Л.А. Лејкерс 105:100

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи