Читај ми!

Звезда дочекује ПАО у Пиониру

У последњем колу Е групе Топ 16 фазе Евролиге кошаркаши Црвене звезде дочекаће у Пиониру славни Панатинаикос. Утакмица се игра у четвртак, 9. априла, од 20.45.

И прошле сезоне Звезда је у Евролиги са "зеленима" из Атине снаге одмерила у београдском храму кошарке, а утакмица је одиграна у фантастичној атмосфери.

Панатинаикос је тада победио тек након продужетка, а после пораза и ове сезоне у неизвесном финишу у дворани ОАКА, црвено-бели силно желе реванш.

Улазнице за овај меч биће у продаји од уторка, 7. априла, на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије) од 10 часова ујутро по непромењеним ценама, а свака особа ће моћи да купи највише четири улазнице.

Карте за трибине коштају 600, а за партер 900 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 1.200, а за ложу 1.500 динара. Цена улазница за почасна места тик уз терен (court seat) је 10.000 динара.

Будући да је продато 4.500 сезонских улазница, мали број карата биће пуштен у продају за меч са Панатинаикосом. Зато са Малог Калемегдана позивају навијаче да на време резервишу своје место у Пиониру и пруже подршку Звезди у намери да овосезонско учешће у Евролиги заврши на тријумфалан начин.

Из клуба још једном желе да посебно нагласе да се куповином улазница на најдиректнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи