Читај ми!

АБА лига: Полуфинале у духу фер-плеја

Челници АБА лиге и представници Црвене звезде, Партизана, Будућности и Цедевите одржали су састанак у Љубљани на коме је договорено да ће клубови учинити све да утакмице плеј-офа прођу без инцидената и у духу фер-плеја.

Полуфинална серија регионалног такмичења почиње 14. априла мечевима Црвена
звезда - Партизан и Будућност - Цедевита, а играће се по систему 2-2-1.

"Састанак у Љубљани био је од велике важности јер је завршница такмичења доноси велики ризик. Установили смо да сви учесници морају да се придржавају правила, да противника и судије третирамо на адекватан начин и подржимо једни друге како бисмо повећали углед такмичења", рекао је председник АБА лиге Радован Лорбек. Он је истакао да су се сви на састанку сложили да је организација АБА лиге и суђење на највишем нивоу.

"Из тог разлога можемо да очекујемо да ће наше најбоље судије делити правду у мечевима АБА лиге и Евролиге, као и да верујемо у одлуке комесара за суђење Алеша Камникара. Утакмице у плеј-офу једна за другом су необичне у Европи, али ће сви морати на то да се прилагоде", закључио је Лорбек.

Организатори мечева свесни су одговорности како би сви били безбедни, као и да су челни људи Јадранске лиге уверени да ће клубови испунити очекивања и у складу са стандардима Евролиге.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи