Читај ми!

Радоњић: Жалгирис је прави мотив

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да црвено-бели желе да одиграју још један добар меч у Евролиги и забележе победу против Жалгириса, без обзира што утакмица нема резултатски значај.Утакмица 13. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Жалгириса и Црвене звезде игра се у петак у 18.45. сати.

Радоњић је истакао да ће екипа бити посебно мотивисана у Каунасу јер игра против некадашњег првака Европе.

"Очекује нас последње гостовање у Евролиги, Жалгирис има победу више од нас, савладао нас је у Арени, у мечу где смо имали лош шут споља. Противник је искусан и квалитетан, иако играмо без оптерећења, идемо на победу", рекао је Радоњић на конференцији за медије у дворани Пионир.

Звездин тренер додао је да ће у Каунасу играти опорављени Маркус Вилијамс и Бранко Лазић.

"Маркус је у конкуренцији за тим, док ће Лазићу после 40 дана паузе бити потребно време. Покушаћемо да га вратимо на ниво пре повреде, његова повреда је могла да буде гора и нисмо хтели да га додатно оптерећујемо после меча са Цедевитом где је задобио ударац", рекао је Радоњић.

Звезда ће за веома кратко време прећи око 3.000 километара до утакмица са Партизаном у плеј-офу АБА лиге, али Радоњића тај податак превише не забринајва.

"Доста се прича о завршници АБА лиге, имамо свој распоред, мислим да то што ћемо путовати у Каунас и Ваљево неће имати превелики утицај, пут је тежак, али у том смо ритму целе сезоне", поручио је Радоњић.

Утакмица 13. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Жалгириса и Црвене звезде игра се у петак у 18.45. сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи