“Ратници” и Сан Антонио славили на гостовању

У дербију Калифорније кошаркаши Голден Стејта савладали ЛА Клиперсе 110:106 и забележили десету узастопну победу у НБА лиги. Као гост славио и Сан Антонио у Мајамију са 95:81. Бруклин је са 111:106 победио Индијану, вратио се на осму позицију на Истоку са скором 33-40 и све је ближи плеј-офу, а Детроит савладао Атланту са 105:95.

Вориорсе је до тријумфа предводио најбољи бековски тандем у лиги, Стефон Кари и Клеј Томсон, који су постигли 27, односно 25 поена.

Клиперси су у том дуелу испустили 17 поена предности и прекинули низ од седам победа, и поред одличне игре пре свих Блејка Грифина, који је утакмицу завршио са 40 поена.

Актуелни шампион Сан Антонио без већих проблема је као гост добио Мајами са 95:81, а дуел је обележио деби Тонија Паркера који је одиграо хиљадиту утакмицу у НБА лиги.

Паркер је имао 16 поена, а Сан Антонио је предводио Кави Леонард са 22 поена, девет скокова и четири украдене лопте. Најефикаснији код домаћина био је Горан Драгић са 19 поена.

Детроит је на свом терену изненадио Атланту и победио са 105:95, а нашао је пут до фаворизованог противника без повређеног Грега Монроа.

Домаћи тим предводио је Андре Драмонд са 22 поена за пету победу у последњих шест утакмица. 

Бруклин је као домаћин савладао Индијану са 111:106, предвођен Бруком Лопесон који је постигао 24 поена.

Резултати:

Детроит - Атланта 105:95
Бруклин - Индијана 111:106
Мајами - Сан Антонио 81:95
ЛА Клиперс - Голден Стејт 106:110

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи