Читај ми!

Рекорд Дерозана, победе Селтикса и Лејкерса

Ноћ између понедељка и уторка у кошаркашкој НБА лиги обележио је бек Торонта Демар Дерозан, који је личним рекордом са 42 поена допринео победи над Хјустоном са 99:96. Лејкерси на гостујућем терену стигли до победе над Филаделфијом са 113:111 после драматичног продужетка. Као гости славили су Бостон против Шарлота 116:104 и Јута убедљиво против Минесоте са 104:84, док су као домаћини победе однели Атланта, Мемфис и Портланд.

Торонто је савладао Хјустон са 99:96, што је осма узастопна победа Репторса над тим противником на домаћем терену.

Јунак у победничком тиму био је Демар Дерозан, који је постигао 42 поена, што је његов рекорд каријере, а поред тога уписао је и 11 скокова.

У редовима Торонта истакао се и Јонас Валанчиунас који је утакмицу завршио са 15 поена и девет скокова.

У екипи Хјустона најефикаснији су били Џејмс Харден са 31 и Тревор Ариза са 15 поена.

Кошаркаши Атланте победили су на свом терену Милвоки са 101:88.

Атланту, лидера Источне конференције, до нове победе предводио је Демар Керол, који је имао учинак од 23 поена, осам скокова и пет асистенција. Керола су добро пратили Ал Хорфорд са 18 поена и Пол Милсап са 15.

У редовима Милвокија бољи од осталих био је Јанис Адетокумбо са 18 поена.

Атланта сада има скор од 56 победа и 18 пораза и треба јој још само један тријумф до изједначења клупског рекорда.

Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса победили су после продужетка Филаделфију са 113:111.

Дуел, некада великана, а данас једних од најгорих тимова лиге, обележио је Џордан Кларксон са 26 поена, који је постигао и одлучујуће поене за победу 0,7 секунди пре краја продужетка.

Њега су добро пратили Џабари Браун са 22 поена и Вејн Елингтон, који је додао 20. У пораженој екипи најбољи је био Нерленс Ноел са 19 поена.

Иако су лоше стартовали на почетку сезоне, најтрофејнији тим лиге Бостон сада је на месту које води у плеј-оф, нарочито после победе у Шарлоту од 116:104.

Ејвери Бредли је био сјајан са 30 поена и тако неутралисао фину партију Кембе Вокера у Шарлоту са 28 погодака и 12 асистенција.

Резултати:

Шарлот - Бостон 104:116
Филаделфија - Л.А. Лејкерс 111:113 (продужетак)
Атланта - Милвоки 101:88
Торонто - Хјустон 99:96
Мемфис - Сакраменто 97:83
Минесота - Јута 84:104 и
Портланд - Финикс 109:86

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи