Читај ми!

Звезда силна против Меге

Кошаркаши Црвене звезде савладали су вечерас у Београду екипу Мега Лекса са 107:83 (28:26, 27:21, 28:22, 24:14), у утакмици првог кола Суперлиге Србије.

Црвено-бели су остварили четврту победу над ривалом ове сезоне, били су бољи током целог сусрета, а коначан отпор изабраника Дејана Милојевића срушили су одличном игром у другом полувремену.

Најбољи у тиму Црвене звезде били су Марјановић са 25, Џенкинс са 21, Митровић са 18 и Калинић са 14 поена, док су се у Мега Лексу истакли Кешељ са 22, Миљеновић са 19 и Јокић са 13.

Утакмица у Пиониру одиграна је пред празним трибинама пошто су црвено-бели кажњени због навијачких инцидената у финалу прошлогодишњег плеј-офа.

Одиграно у суботу: Константин - Партизан 74:87, ФМП Железник - Тамиш 95:71.

У недељу се састају Војводина и Металац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи