Читај ми!

Радоњић: Играчи Галатасараја нису криви, желимo фер борбу

Тренер кошаркаша Дејан Радоњић рекао је да ће екипа учинити све да се усредсреди само на догађаје на терену како би победила Галатасарај и остала у трци за пласман у четвртфинале Евролиге.

Меч против турског клуба проглашен је утакмицом највишег ризика због убиства навијача црвено-белих Марка Ивковића, који је избоден ножем у Истанбулу 21. новембра, уочи претходног дуела два тима у првој фази такмичења.

"Трагедија у Истанбулу и све што се дешавало након тога додатно је подгрејала осећања. У међувремену, оба тима обезбедила су пласман у Топ 16 фазу, дошло је време за нови дуел и све те ствари које стављају на нас велики притисак. Играчи Галатасараја нису криви за оно што се десило у Истанбулу и желимо да у фер и коректној атмосфери забележимо победу", рекао је Радоњић на конференцији за медије у Aрени.

Он је додао да је Галатасарај у односу на први део сезоне решио финансијске проблеме и комплетирао екипу.

"На почетку сезоне када су долазили најављивали су борбу за фајнал фор, са искусним играчима, али и финансијским проблема који су их притискали. Сада тога нема, направљена је додатна селекција и довели су играче који могу више да допринесу од Џаваија и Вујукаса. Покушаћемо да добром одбраном дођемо до игре која би нам уз подршку навијача помогла да забележимо прву победу у Топ 16 фази", рекао је Радоњић.

Радоњић се осврнуо и на нешто слабије партије екипе у последње време, посебно плејмејкера Маркуса Вилијамса.

"Није Вилијамс једини који не игра као у првој фази такмичења. И од других се очекује да буду бољи. Немогуће је свих 80 утакмица одиграти у врхунској форми, али екипа је добро тренирала и надам се да ће бити на нивоу како бисмо остварили тријумф", закључио је Радоњић.

Утакмица трећег кола Топ 16 фазе између Црвене звезде и Галатасараја игра се у петак од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи