"Ратници" не знају за пораз, распуцани Ману

Стеф Кари водио "Ратнике" до 31. победе у сезони. Мајами, без Двејна Вејда, положио оружје пред Голден Стејтом. Нова младост Мануа Ђинобилија, који је са 27 поена предводио Спарсе до победе над Шарлотом.

Кошаркаши Голден Стејта победили су на свом терену Мајами са 104:89 и остварили осму узастопну победу у НБА лиги.

Вориорсе је до 31. победе у сезони предводио Стефон Кари са 32 поена, од којих је погодио седам "тројки", а Клеј Томсон убацио је 19 поена.

Голден Стејт је победио у 17 од последњих 18 утакмица на домаћем терену.

У екипи Мајамија Крис Бош био је најефикаснији са 26 поена и седам скокова, Луол Денг додао је 19 поена, а Хасан Вајтсајд 10 поена уз 12 скокова. У тиму није било Двејна Вејда због проблема са левом тетивом.

Кошаркаши Сан Антонија победили су на гостујућем терену Шарлот са 98:93 и нанели му осми узастопни пораз у међусобним дуелима. Актуелне шампионе је до победе предводио Ману Ђинобили са 27 поена, Дени Грин додао је 18, а Тим Данкан 14 поена и 10 скокова.

У екипи Шарлота, која је прекинула низ од пет победа, Кемба Вокер био је најефикаснији са 28 поена, а Бизмак Бијомбо додао је 12 поена, 15 скокова и имао је пет блокада.

Кошаркаши Вашингтона победили су Чикаго са 105:99 и нанели му четврти пораз у последњих пет утакмица. Визардсе су до 27. победе у лиги предводили Пол Пирс са 22 поена и Џон Вол са 21 поеном и девет асистенција, а добру партију приказао је и Бредли Бил са 17 поена, пет скокова и шест асистенција.

У екипи из Чикага најбољи је био Дерик Роуз са 32 поена, Пау Гасол додао је 13 поена уз осам скокова, а 13 поена убацио је и Џими Батлер. Жоаким Ноа повредио је десни скочни зглоб и није улазио у игру у другом полувремену, а утакмицу је завршио са два поена.

Кошаркаши Атланте победили су на гостујућем терену Бостон са 105:91 и остварили 10. узастопну победу. Демар Керол и Џеф Тиг предводили су Хоксе до победе са по 22 поена, а Пол Милсап убацио је 18 поена уз 10 скокова.

Ејвери Бредли био је најефикаснији међу Селтиксима са 17 поена, а Џеред Салингер меч је завршио са 14 поена и девет скокова.

Лос Анђелес Клиперси победили су Портланд са 100:94 и прекинули његов низ од четири победе, Њу Орлеанс победио је Детроит са 105:94, а Мемфис је победио Њу Џерси са 103:92 и нанео му седми узастопни пораз.

Орландо је победио Хјустон са 120:113, Торонто је победио Филаделфију са 100:84 и нанео јој други узастопни пораз, док је Денвер победио Далас са 114:107 и остварио пету узастопну победу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи