Читај ми!

Митровић: Желимо наставак победничке серије

Капитен кошаркаша Црвене звезде Лука Митровић рекао је да црвено-бели желе да победом на гостовању против Мега Лекса наставе тријумфални низ у регионалном такмичењу.

Црвено-бели се налазе на првом месту на табели, без пораза, док је екипа Мега Лекса осмопласирана са скором 7-9.

"Неће бити нимало лако, посебно ако се у обзир узме податак да је Мега Лекс друга екипа АБА лиге по ефикасности. Из тог разлога наша игра у одбрани мора да буде на највишем нивоу. Неопходно је да свих 40 минута будемо агресивни и спречимо да утакмице уђе у ритам који би њима више одговарао", рекао је Митровић за клупски сајт.

Први меч ове сезоне између ове две екипе Звезда је добила са 93:77, а најбољи играч у Пиониру био је управо Митровић, који је убацио 27 поена, шутирајући "тројке" без гршке (5-5).

"Мега Лекс је млада и веома талентована екипа и у сваку сезону улазе са све већим амбицијама. Играју са доста енергије и жељни су доказивања. Сигурно ће бити силно мотивисани да се против учесника Топ 16 фазе Евролиге пред својом публиком прикажу у што бољем светлу и зато ћемо морати од старта да имамо максимално озбиљан приступ", додао је Митровић.

За изабранике Дејана Радоњића утакмица против Мега Лекса биће четврта за девет дана.

"Заиста се налазимо у пакленом ритму. Ово ће нам бити чак треће гостовање од почетка године. Међутим, добро смо се спремили и сви моји саиграчи решени су да пруже пре свега велику борбеност, а онда и добру игру у намери да забележимо још један тријумф, који би нас додатно учврстио на челу табеле. Надам се да ћемо имати подршку навијача као што је то рецимо био случај у Љубљани, јер са њима је све много лакше", закључио је Митровић.

Утакмица 17. кола АБА лиге Мега Лекс – Црвена звезда игра се у недељу од 19 сати у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи