Читај ми!

Пипан: Партизан је фаворит!

Партизан је увек фаворит на домаћем терену у АБА лиги, рекао тренер Олимпије Алеш Пипан. Партизан и Олимпија у суботу од 21 сат одмериће снаге у дерби мечу 17. кола Јадранске лиге, а утакмица се игра у Пиониру.

Тренер кошаркаша љубљанске Олимпије Алеш Пипан рекао је да је Партизан фаворит у дерби мечу 17. кола АБА лиге.

"Партизан је увек фаворит на домаћем терену у АБА лиги. У односу на наш први меч довели су неколико играча и поправили резултате. Морамо да одиграмо добро, будемо агресивни у одбрани и на скоку и релаксирани у нападу. Сваки играч који изађе на паркет, мораће да пружи максимум и одигра за тим, ако мислимо да победимо у Пиониру", рекао је Пипан за сајт АБА лиге.

Он је додао да би волео да Олимпија, за разлику од претходних утакмица, игра са више концентрације и енергије.

Екипа Душка Вујошевића налази се у успону форме. Црно-бели су нанизали три победе у регионалном такмичењу и имаће прилику да се реванширају Олимпији за убедљив пораз у Стожицама у првом делу сезоне - 87:58.

"Не бриљирамо на претходним мечевима, али и даље смо оптимисти. Мислим да можемо да одиграмо добар меч и изненадимо Партизан на његовом терену", рекао је фински кошаркаш Сасу Салин.

Утакмица између Партизана и Олимпије игра се у суботу од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи