Читај ми!

Ђилас: Приоритети су медаља и Рио!

Драган Ђилас изјавио да су циљеви кошаркашке репрезентације Србије у наредној години медаља на Европском шампионату, као и пласман на Олимпијске игре у Рију 2016. године.

Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Драган Ђилас рекао је да верује да репрезентација може да освоји медаљу на Европском првенству 2015. године и истакао да је основни циљ националне селекције пласман на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру.

"Кошарка је српски најтрофејнији спорт и једноставно на свако такмичење на које идемо, идемо да победимо. Основни циљ је да изборимо пласман на Олимпијске игре, да ли директно или кроз квалификације, јер Србије нема на Играма од 2004. и то показује колико је то тешко", рекао је Ђилас.

"Верујем у екипу и верујем да имају шансу да се умешају у борбу за најсјаније одличје", додао је председник КСС-а.

Кошаркашка репрезентација Србије је на Светском првенству у Шпанији освојила сребрну медаљу, а наредне године је очекује шампионат Европе, који се игра у Немачкој, Француској, Хрватској и Летонији.

"Увек може успешније, али, што се тиче кошарке, ове године су постигнути максимални резултати свих репрезентативних селекција. Добили смо нови тим у мушкој кошарци, нове младе играче који ће тек носити дрес репрезентације, тако да сви можемо да будемо задовољни оним што смо постигли у 2014. години", рекао је Ђилас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи