Читај ми!

Радоњић: Чуда су ретка, али могућа

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да очекује спектакл против Реала у Евролиги, као и да верује да његов тим може да изненади фаворизованог ривала.

"Долази нам 'краљевски клуб' и то је за све нас сјајан поклон за новогодишње празнике. Реал је пројектован да ове сезоне освоји Евролигу, пошто се фајнал-фор игра у Мадриду, али то исто би могло да им буде додатно оптерећење. Не треба посебно причати о нашој мотивацији, у сваком мечу идемо на победу", рекао је Радоњић.

Он је истакао да је Реал највећи кандидат за освајање титуле првака Европе.

"Поред нас, у групи је још пет шампиона Европе, а играјући против њих, и ми то желимо да постанемо. Реал је квалитетан и искусан тим који може да се такмичи и у НБА лиги. Чињеница да су карте распродате говори о томе какав ће амбијент бити. Мотивисани смо да забележимо победу. Чуда се називају тим именом, јер се не дешавају сваког дана", рекао је Радоњић.

Председник црвено-белих Небојша Човић апеловао је на навијаче да не купују улазнице од тапкароша већ да их пријаве надлежним органима.

"Улазнице су плануле у року од седамдесет минута на 95 места широм Србије. Има притужби да су се појавили препродавци. Црвена звезда није желела да подигне цену карата у односу на прву фазу Евролиге, желећи да свим грађанима омогући да купе улазнице. Све смо предузели да зауставимо овакве ствари, али не можемо да то потпуно елиминишемо. Пратићемо сајтове на којима се појавила препродаја, али молио бих навијаче да им не отимају карте", рекао је Човић.

Утакмица првог кола Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и мадридског Реала игра се 2. јануара од 19 сати у Комбанк арени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи