Читај ми!

Чикаго ређа победе, Вашингтон бољи од Хјустона

У наставку НБА чиге одиграно шест утакмица у којима су већином изненађења приредили гостујући тимови. Од домаћина славили су само Бруклин против Сакрамента 107:99 и ЛА Клиперси насупрот Јуте са 101:97. Кошаркаши Чикага забележили су седму узастопну победу, пошто су у гостима победили Индијану са 92:90, а Вашингтон је у финишу савладао Хјустон са кошем разлике 104:103.

Екипу Чикага је до победе предводио Џими Батлер са 27 поена и девет скокова, а помогли су му Пау Гасол са 20 и Дерик Роуз са 17 поена.

Индијана је у другом полувремену губила и са 21 поеном разлике, али је успела да преокрене за кратко у последњој четвртини.

"Резултатску клацкалицу" прекинуо је Батлер тројком минут пре краја. Чикаго се овом победом учврстио на првом месту Централне дивизије.

Вашингтон је у гостима у дербију вечери победио Хјустон са 104:103, издржавши налет Рокетса у последњој четвртини.

Бредли Бил је предводио Вашингтон са 33 поена, а помогао му је Пол Пирс са 21 поеном. Џон Вол је учествовао у победи са 12 асистенција и 13 поена. Ово је Визардсима била трећа узастопна победа у серији од пет утакмица на гостовањима.

Најефикаснији у Хјустону био је Џејмс Харден са 33 поена. 

Дуел два тима са по 21 победом имао је одложен почетак, пошто је утакмица заустављена после само 48 секунди због поквареног коша.

Пошто особље Тојота центра није успело да поправи обруч, направљена је пауза од око 20 минута да се замени.

ЛА Клиперси су код куће победили Јуту са 101:97 и тако забележили 12. узастопну победу над Џезом, који је овом приликом поставио негативни рекорд по броју узастопних пораза од истог тима.

Екипу су до тријумфа предводили Блејк Грифин са 24 поена и Крис Пол са 20 поена и осам асистенција. Деандре Џордан допринео је тријумфу са 19 скокова уз пет поена.

Најефикаснији у Јути био је Гордон Хејворд са 22 поена.

Орландо је у гостима победио Мајами са 102:101, предвођен црногорским репрезентативцем Николом Вучевићем, који је завршио меч са 26 поена и девет скокова. Мајами је предводио Двејн Вејд са 25 поена, од чега је постигао 15 у последњој четвртини.

Милвоки је после продужетка победио у гостима Шарлот са 104:94.

Јунак победе био је Брендон Најт, који је постигао 18 поена, укључујући и полагање за продужетак. Џеред Дадли је додао 17, а Јанис Антетокунм 16 поена.

Кимба Вокер постигао је 28 поена за Шарлот, који је успео да надокнади 21 поен заостатка у првом полувремену и на кратко поведе пред крај, пре него што је Најт изједначио.

Резултати утакмица:

Шарлот - Милвоки 94:104

Индијана - Чикаго 90:92

Бруклин - Сакраменто 107:99

Мајами - Орландо 101:102

Хјустон - Вашингтон 103:104

ЛА Клиперс - Јута 101:97

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи