Читај ми!

Радуљица одличан у дебаклу Милвокија

Милвоки убедљиво изгубио од Сан Антонија са 109:77, а Мирослав Радуљица је имао најбољи учинак од како је заиграо у НБА - 10 поена и седам скокова. Предвођен Стефоном Каријем, који је убацио 33 коша, Голден Стејт је савладао Далас са 95:93 и остварио 13. победу у првенству. Њу Орлеанс савладао Детроит са 111:106 после продужетка.

Ноћ у НБА лиги обележиле су победе Голден Стејта и Њу Орленаса у неизвесним завршницама, док су Оклахома и Сан Антонио наставили са "газе" своје противнике. Такође, Док Риверс је први пут стигао у Бостон као тренер Клиперса. Од српских играча, Радуљица је постигао рекорд каријере док Недовић није играо.

Вориорси су дошли до веома битне победе над Мавериксима, а јунак тријумфа био Стефон Кари са 33 поена и десет асистенција. Одличну партију имао је Дејвид Ли са 15 поена и 11 скокова, док је Ендру Богут уз шест поена имао сјајних 18 скокова.

Српски репрезентативац Немања Недовић, на жалост, није улазио у игру.

За разлику од Недовића који је јутрос био само "навијач", Мирослав Радуљица је имао и запажену минутажу и запажен учинак у дебаклу његовог Милвокија против Сан Антонија.

За нешто мање од 23 минута бивши репрезентативни центар постигао је десет поена, а најбољем учинку од како је прешао "с оне стране баре" додао је седам скокова, две "рампе" и једну асистенцију.

Милвоки је, ипак, убедљиво изгубио од Сан Антонија са 109:77, а централна фигура утакмице био је већ ветеран Тим Данкан који је победи "мамуза" допринео са 21 кошем, 16 скокова и три асистенције, за свега 24 минута, колико је провео на терену. Сан Антонио је тако дошао до 17. победе ове сезоне.

У једном од најзанимљивијих дуела вечери, Лос Анђелес Клиперси су славили у Бостону против Селтикса са 96:88, на повратку Дока Риверса у Масачусетс.

Најбољи у победничком тиму био је Крис Пол са 22 поена, седам скокова и девет асистенција, док је један поен мање постигао Џамал Крафорд. Блејк Грифин је меч завршио са 18 поена и седам скокова, а Селтиксима није помогло ни то што је Џеф Грин постигао 29 поена. 

Исто као Спарси, и Оклахома је забележила 17. тријумф ове сезоне, а у редовима Тандера у победи над Мемфисом 116:100 био је Расел Вестбрук са 27 поена, шест скокова и девет асистенција.

Кевин Дурент је додао 18 поена и шест скокова, док је исти број поена постигао и Џереми Лемб. На другој страни Мајк Конли је постигао 20 поена и девет скокова, док су Мајк Милер и Коста Зек Рендолф уписали по 17 поена.

Резултати:

Шарлот - Орландо 83:92

Бостон - Л.А. Клиперс 88:96

Мемфис - Оклахома 100:116

Милвоки - Сан Антонио 77:109

Минесота - Филаделфија 106:99

Њу Орлеанс - Детроит 111:106 (продужетак)

Њујорк - Чикаго 83:78

Сакраменто - Јута 101:122 и

Голден Стејт - Далас 95:93

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи