Читај ми!

Желимо победу пред нашим навијачима

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је пред меч са Лаборал Кучом у Евролиги да његова екипа жели победу пред својим навијачима, због самопоуздања и боље позиције у наставку европских такмичења.

Пред последњи меч групне фазе Евролиге пред својим навијачима, тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је утакмица ипак резултаски важна јер жели пето место у групи и бољу стартну позицију у Еврокупу. 

"Лаборал је веома квалитетна екипа, иако су претпрели велике промене у односу на претходне године. Резултатима су доказали да нису слаб тим како су их неки предстваљали. Победили су три утакмице без Ноћионија, а са њим у тиму (враћа се после повреде) су још јачи и тежи ривал", рекао је Радоњић.

"Ми нисмо у најбољој ситуацији. Имамо проблема са повредама (Митровић) и са умором играча.  Ипак, уз помоћ наших верних навијача можемо до победе и зато их позивам да дођу у што већем броју и помогну нам да поново савладамо шпански тим", рекао је страртег црвено-белих.

Он је рекао да још нема никаквих новости око евентуалних појачања и додао да и поред тога што су шансе за Топ 16 изгубљене у прошлом колу, утакмица има резултатски значај у борби за бољу позицију у наставку Еврокупа.

Меч Црвена звезда - Лаборал Куча у београдској Арени игра се у четвртак од 18.45 а из клуба су још једном замолили навијаче да дођу раније у халу и навијају фер и спортски, без убацивања било каквих предмета на паркет и коришћења ласера. 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи