Читај ми!

Индијана непобедива код куће, пао и Мајами

Кошаркаши Индијане савладали су у ноћи између уторка и среде Мајами са 90:84 и тако наставили низ непобедивости на свом терену ове сезоне у НБА лиги. Сјајни Кевин Дјурент водио Оклахому до победе над Атлантом.

Победом у дербију Истока против Мајамија од 90:84, екипа Индијана пејсерса наставила је победнички низ у свом "Банкерс лајф филдахусу".

Индијану је до 18 укупне победе ове сезоне предводио Рој Хиберт са 24 поена, док су по 17 постигли Пол Џорџ и Дејвид Вест. Најефикаснији у Мајамију били су Леброн Џејмс и Двејн Вејд са по 17 поена.

Гости са Флориде су на полувреме отишли са седам поена вишка, али је екипа Френка Вогела у другом делу много боље играла у нападу, уз већ препознатљиву агресивну одбрану, што је дало резултат и сачувало непобедивост на домаћем терену.

Бруклин је забележио тек седму победу у сезони, савладавши код куће Бостон са 104:96. Најефикаснији у домаћем тиму са 25 поена био је Дерон Вилијамс, који се вратио на терен после повреде чланка, а следио га је Брук Лопез са 24поена. У екипи Бостона Ејвери Бредли постигао је 22 поена.

Оклахома је у гостима била боља од Атланте са 101:92 предвођена одличним Kевином Дјурентом, који је са 30 поена и 10 скокова, као и неколико кључних одбрана у последњој деоници, био најбољи у својој екипи.

Милвоки је као гост савладао Чикаго са 78:74, у утакмици у којој је српски kошаркаш Мирослав Радуљица играо минут и по, али није имао учинак.

Кошаркаши Минесоте били су убедљиви против Детроита са 121:94 предвођени Кевином Лавом са 26 поена и 16 скокова. Никола Пековић и Кевин Мартин постигли су по 18 поена.

Резултати:
Кливленд - Њујорк 109:94
Индијана - Мајами 90:84
Торонто - Сан Антонио 103:116
Атланта - Оклахома 92:101
Бруклин - Бостон 104:96
Детроит - Минесота 94:121
Чикаго - Милвоки 74:78
ЛА лејкерс - Финикс 108:114

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи