Читај ми!

"Вечити дерби" за Јована Новака?

Иако је пре неколико дана као "готова ствар" објављена вест да ће јуниорски репрезентативац Јован Новак прећи из Вршца у Партизан, у трку за младог аса укључила се и Црвена звезда. Дакле, за Новаков потпис "играће" се "вечити дерби" ван терена.

Пре неколико дана сви спортски медији пренели су информацију да ће најкориснији играч КСЛ Јован Новак прећи из Вршца у Партизан и званичан трансфер најавили за понедељак. Ипак, од тога, бар за сада, нема ништа.

Тренер црно-белих Душко Вујошевић, током конференције за штампу пред пут Истанбул на меч са Фенербахчеом, говорио је и о "случају Новак".

Наводно, Кошаркашки клуб Вршац је за Новака прво тражио обештећење од 30.000 евра, да би касније, како тврди Вујошевић, удвостручили обештећење и сада желе 60.000 евра.

"Ми јесмо заинтересовани за Новака, али овог момента није постигнут споразум о висини обештећења. Ту се увелико укључила Црвена звезда. Они се ту доста комотније понашају и могу да испуњавају услове Вршчана. Међутим, проблем је што се играч определио за Партизан, из Звезде ће имати проблема да ово реализују", рекао је Вујошевић.

Ипак, са Малог Калемегдана имају другачије информације, а то је да је Новак велики навијач Црвене звезде, што је потврдио и на Твитеру након првог овосезонског "вечитог дербија" који је Звезда решила у своју корист.

Спортски директор црвено-белих Давор Ристовић потврдио је да је Новак "интересантан играч".

"Реч је о интересантном играчу који је пружао добре партије у Вршцу и у националном тиму. Добили смо информације да је велики звездаш и као такав је сигурно интересантан играч", рекао је Ристовић и додао да је замена за повређеног Луку Митровића ипак приоритет клуба.

Где ће на крају завршити млади Новак и у ком клубу ће градити своје кошаркашко име, сазнаћемо наредних дана...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи