Читај ми!

Пораз Вориорса упркос Каријева 43 поена

Ноћас је у НБА лиги одиграно шест утакмица, уз нерешен однос победа домаћих и гостујућих тимова. Кошаркаши Шарлот Бобкетса победили су Голден стејт са 115:111, а гостујућој екипи за тријумф нису била довољна ни 43 поена Стефона Карија. Клиперси су као гости савладали Филаделфију са 94:83, а Денвер је био бољи од Вашингтона - 75:74.

"Дивље мачке" из Шарлота су до победе над Ратницима предводили Кемба Вокер са 31 и Џералд Хендерсон са 24 поена, а управо је Вокер за свој тим постигао последњих 15 поена.

На другој страни, Кари је уз 43 поена уписао и девет асистенција и шест скокова. Репрезентативац Србије Немања Недовић није улазио у игру.

Лос Анђелес Клиперси су као гости били бољи од Филаделфије (94:83) и тако дошли до четврте узастопне победе, први пут од 1975. године.

У победничкој екипи, која је меч преломила у трећој четвртини серијом од 13:0, најбољи је био Блејк Грифин са 26 поена, док је Крис Пол забележио нови "дабл-дабл" учинак са 25 поена и 13 асистенција.

У редовима Филаделфије само су два играча имала двоцифрени учинак и то Еван Тарнер (25) и Тадеус Јанг (16).

Денвер је, такође као гост, победио Вашингтон са 75:74, предвођен Вилсоном Чендлером са 17 и Нејтом Робинсоном са 16 поена.

У пораженој екипи најбољи је био Џон Вол са 20 поена, док је некадашњи кошаркаш Партизана Јан Весели на терену провео 20 минута, али је постигао само два поена, уз три скока и асистенцију.

Кошаркаши Мемфиса су победили Орландо са 94:85, што је шести везани пораз Меџика, док је Сакраменто на свом паркету победио Далас Мевриксе са 112:97.

Екипа Портланд Трејлблејзерса и даље игра сјајну кошарку и редом побеђује, а најновија "жртва" била је Јута, која је побеђена са 105:94. Најефикаснији је био центар црно-црвених Ламаркус Олдриџ са 24 поена.

Резултати:

Филаделфија - ЛА Клиперс 83:94

Вашингтон - Денвер 74:75

Шарлот - Голден стејт 115:111

Мемфис - Орландо 95:84

Јута - Портланд 94:105

Сакраменто - Далас 112:97

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи