Џенкинс: Остао бих у Звезди и наредне године

Амерички комбо бек у редовима Црвене звезде, Чарлс Џенкинс, изјавио је да би волео да остане на Малом Калемегдану и наредне сезоне уколико се за то укаже прилика.

Бек Црвене звезде Чарлс Џенкинс рекао је да би волео да остане у клубу и догодине, ако се укаже прилика.

Борбени "Ђенка" постао је један од љубимаца Звездиних навијача због велике пожртвованости и стављања тима у први план, не штедећи себе у офанзиви и дефанзиви.

"Ако се прилика укаже, остао бих, срећан сам овде. Волим ово место, волим своје саиграче и ситуацију у којој се тренутно налазим", изјавио је Џенкинс.

Он је након неколико сезона у НБА каравану, ове године први пуз заиграо у Европи и прилично добро се адаптирао на промену средине али и начина игре, што показује и његов учинак у досадашњем делу сезоне.

Џенкинс у Евролиги просечно бележи 9,9 поена и 2,6 украдених лопти, док у регионалној АБА лиги има 8,3 поена и 2,2 асистенције по мечу.

Присталице Звезде радо би виделе 24-годишњег Американца и следеће године да виде у црвено-белом дресу, а и он за њих има само речи хвале.

"Имамо најбоље навијаче пред којима сам икада играо, а играо сам у прилично 'лудој' атмосфери на колеџу. Навијачи су страствени, покушавам и да разумем нешто од онога што певају, али морам да кажем да су стварно невероватни", закључио је Џенкинс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи