Читај ми!

Лука ипак није теже повређен!

Кошаркаш Црвене звезде Лука Митровић рекао је да повреда колена није теже природе и неће морати на операцију, као што се предвиђалo. Пауза три недеље након чега следи процес рехабилитације.

Иако је синоћ изгледало да је сезона за сјајног Луку Митровића завршена, повреда колена, на срећу, ипак није теже природе.

Митровић је у јучерашњем мечу регионалне лиге са Крком задобио луксацију чашице, стављена му је лонгета и предстоји му мировање у трајању од три недеље, а потом и процес рехабилитације.

"Добро се осећам и немам болове. У првом тренутку сам помислио да је дошло до судара колено о колено, али на снимку не делује тако. Више изгледа да сам некако незгодно доскочио. Први пут сам доживео тако нешто и можда ме и није толико болело колико сам се уплашио тог призора. Нисам знао како да одреагујем. Јако сам захвалан људима из Новог Места, свим докторима који су ме збринули и свима онима који су ми омогућили да специјалним санитетским возилом безбедно будем пребачен до Београда", рекао је Митровић за клупски сајт.

Митровиће је нагласио да неће журити са повратком на терен, већ жели да у потпуности залечи повреду.

"Велико охрабрење за мене је што се оне црне мисли и слутње које су постојале у први мах нису обистиниле. Биће ми убризгана плазма које ће ми додатно помоћи у оправку, а за мене је у овом тренутку најважније да у потпуности санирам повреду. Нећу се по сваку цену враћати на терен, већ ћу стрпљиво сачекати да се у потпуности залечим и опоравим", закључио је Митровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи