Читај ми!

Победа црвено-белих, повреда Митровића

Убедљива победа кошаркаша Црвене звезде на гостовању Крки (78:69) остала у сенци тешке повреде Луке Митровића, који је дислоцирао колено. Звезда одлично одиграла током целог меча, Симоновић најефикаснији са 17 поена. Црвено-бели забележили осму победу у такмичењу и остали на врху табеле.

Кошаркаши Црвене звезде победили су у Новом Месту домаћу Крку са 78:69 (18:14, 14:12, 25:14, 21:29) у утакмици 10. кола Јадранске лиге и сачували прво место на табели.

Меч у Новом Месту обележила је и тешка повреда колена Луке Митровића, који је средином друге четвртине назгодно стао на паркет, а потом се срушио са болном гримасом на лицу.

Млади кошаркаш изнет је са терена, имобилисан, а затим одведен у болницу и вероватно му предстоји дугачка пауза.

Према последњим информацијама, Митровић је дислоцирао колено, које му је враћено на место у локалној болници и у недељу ће се знати колико је озбиљна повреда, речено је данас агенцији Бета у клубу.

Црвено-бели су у Словенију отпутовали без центра Рашка Катића, коме је недавно у дуелу са Макабијем у Евролиги страдао скочни зглоб.

Црвено-бели су водили од почетка утакмице, а противника су "сломили" крајем треће деонице, када су се одлепили на 55:37.

Капитен Марко Симоновић предводио је црвено-беле са 17 поена, два мање постигао је Јака Блажич, а Демаркус Нелсон додао је на то још 14 поена.

У домаћој екипи, коју тренира Александар Џикић, најефикаснији био је Јака Клобучар са 26 поена.

Црвено-белима је вечерашња победа била осма у регионалном такмичењу, док је Крка забележила шести пораз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи