Читај ми!

Астон Вила жели Рафу

Енглески фудбалски клуб Астон Вила покушаће да ангажује Рафаела Бенитеса, ако садашњи тренер Жерар Улије одлучи да заврши каријеру због здравствених проблема.

Улије је прошле недеље изашао из болнице, пошто је имао проблема са срцем, а лекари су саветовали да би најбоље било да заврши каријеру.

Његов помоћник Гери Мекалистер предводиће екипу до краја сезоне.

Лист Дејли Мејл пренео је да ће власник Астон Виле Ренди Лернер, ако Улије одлучи да заврши каријеру, покушати да доведе бившег тренера Ливерпула и Интера Рафаела Бенитеса.

Бенитес (51) је шест година био тренер Ливерпула, са којим је освојио Лигу шампиона, ФА Куп, Комјунити Шилд и Суперкуп Европе. Он је напустио клуб у јуну прошле године због лоших резултата, а затим је преузео Интер, са којим је пре одласка у децембру, освојио Суперкуп Италије и светско клупско првенство.

Бенитес је недавно изјавио да жели да се врати у Премијер лигу, а ако би преузео екипу са Вила парка поново би заменио Улијеа, кога је 2004. године наследио на Енфилду, када је Француз одлазио из Ливерпула.

Медији су такође пренели да су кандидати за тренера Астон Виле Дејвид Мојес, Марк Хјуз и Сем Алардајс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи