Данко отворио душу

Много је спекулисано око разлога који стоје иза одлука Данка Лазовића да напусти национални тим. Нагађање сада може да престане јер је фудбалер, коначно, обелоданио шта га је нагнало да донесе овакву одлуку.

Нападач Зенита из Санкт Петерсбурга Данко Лазовић, након контроверзне одлуке да каже збогом репрезентацији Србије и полемика које је то изазвало, коначно је јавно образложио своју одлуку.

Како преноси руски сајт sports.ru Крагујевчанин је почетком маја саопштио разлоге који стоје иза његове одлуке.

„Никада нисам образложио своју одлуку медијима, али ћу то учинити због навијача. Имам велико поштовање према националном тиму, увек сам био срећан када бих добио позив, чак и када нисам играо. За мене је Србија све", рекао је Лазовић.

"Међутим, у последње време нисам добијао шансу да уђем на терен, иако сам био бар подједнако добар као и моји саиграчи. Одлучио сам да се не свађам са селектором, да се не жалим медијима, да не говорим неке ствари о другим играчима иза леђа. Одлазак из националног тима без скандала је био најбоља опција за све", закључио је Лазовић.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи