Читај ми!

Партизан убедљив

Црно-бели настављају са успесима. Криза је прошлост, нестала је победом у вечитом дербију. Фудбалери Партизана победили су БСК са 4:0 у првој утакмици 26. кола Супер лиге Србије, у мечу који је обележио повратак Љубомира Фејсе на терен после више од годину дана паузе.

Фудбалери Партизана победили су БСК са 4:0 у првој утакмици 26. кола Супер лиге Србије, у мечу којије обележио повратак Љубомира Фејсе на терен после више од годину дана паузе. Голове за Партизан постигли су Стефан Савић у 33, Звонимир Вукић у 52. и 62, као и Ивица Илиев у 60. минуту меча.

 

Фејса је ушао у 59. минуту, а око 6.000 гледалаца поздравило га је бурним аплаузом. Он је паузирао више од годину дана због повреде колена.

Шампион Србије Партизан повратио је овом победом шест бодова предности у односу на првог пратиоца Црвену звезду, која игра сутра против ОФК Београда.

Вукић је осим два гола имао и једну асистенцију. Партизан је победио рутински, а резултат је могао да буде и већи, пошто су црно-бели имали још шанси, нарочито у другом полувремену.

"Увек је задовољство када дате четири гола. Било је мало теже на почетку меча, али на крају су ствари дошле на своје место. Јако ми је драго што се Фејса вратио", рекао је новинарима тренер Партизана Александар Станојевић.

До краја такмичења остала су још четири кола. "Остало нам је да још победимо три пута у наредне четири утакмице и осигурамо нову титулу шампиона", казао је Станојевић.

Црно-бели у среду играју финале купа против Војводине, а екипа ће отићи у карантин за ту утакмицу, као и за гостовање против Јавора следећег викенда.

Неожењени играчи сутра одлазе у карантин, а ожењени дан касније. Партизан после гостовања у Ивањици дочекује "фењераша" Чукарички, а онда гостује код Металца и Слободе Севојно.

Тренер БСК-а Миленко Киковић казао је да његов тим није могао да учини више вечерас.

"Заслужена победа Партизана. У првом полувремену смо успевали да парирамо, али када смо примили други гол, утакмица је била готова, само је било питање којим ће се резултатом завршити", рекао је Киковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи