Читај ми!

Дулић и Радујко Звездаши

Министар животне средине, просторног планирања и рударства Србије Оливер Дулић и генерални директор компаније Телеком Србија Бранко Радујко изабрани су за нове чланове управног одбора фудбалског клуба Црвене звезда.

Звездин председник  Владан Лукић верује да ће Дулић и Радујко својим угледом допринети развоју и напретку Црвене звезде. На седници УО црвено-белих усвојени су и правилник о уређењу званичних клубова навијача ФК Црвена звезда и правилник о уређењу односа између клуба и присталица.

"Клуб полако излази из кризе у којој се налазио, реорганизован је и Црвена звезда се крупним корацима враћа на место које јој припада како у Србији, тако и у Европи", рекао је председник клуба Владан Лукић .

"Мени је, као Звездином детету , најважније да су данас на руководећим функцијама у клубу људи који га поштују, воле и који су спремни да учине пуно за његов напредак", навео је Лукић.

Спортски директор Иван Аџић је чланове УО обавестио о спортским резултатима постигнутим у овој сезони као и плановима за наредну сезону са посебним акцентом на појачања у играчком кадру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи