Дел Пјеро продужио уговор

Играчи који, на неки начин, симболизују клуб за који играју су врста која изумире, а један од последњих је сигурно и Алесандро Дел Пјеро. Сјајни нападач, иако дубоко у четвртој деценији живота, још увек има шта да пружи клубу коме је већ толико дао.

Ветерана, који ће у новембру прославити 37. рођендан и који је у Јувентусу још од 1993. године, већ дуже време сматрају клупском легендом, па је извесно да оваква вест радује све навијаче најпопуларнијег италијанског клуба.

Дел Пјеров тренутни уговор истиче на лето али са најновијим продужетком популарни "Пинтуричио" остаје у Торину још најмање једну сезону.

У званичном саопштењу клуба наводи се да се потписивање одржало на новом стадиону "Старе даме", и да је нови уговор важећи до 30. јуна 2012. године.

Оваква одлука руководства Јувентуса никога није изненадила с обзиром да, и поред година, Дел Пјеро ове сезоне просто бриљира и, уз Милоша Красића, један је од ретких који ове године уопште играју на нивоу реномеа "Старе даме".

Дел Пјеро је забележио преко 660 наступа у црно-белом дресу и тренутно држи рекорд као најбољи стреалац у историји клуба са 283 поготка.

Љубимац навијача Јувнтуса је постигао и седам голова ове сезоне, на 30 утакмица.

Импозантна каријера овог играча обухвата титулу првака света са Италијом 2006. године, пет титула у Серији А, четири италијанска Суперкупа као и пехар у Лиги шампиона, наравно са Јувентусом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи