Читај ми!

За три бода 100.000 динара

Због понашања током и после 140. вечитог дербија тренер Партизана Александар Станојевић платиће 100.000 динара. Због испада навијача оба клуба су кажњена са по 300.000 динара.

"Заменик дисциплинског судије Ненад Вуковић изрекао је Станојевићу новчану казну од 100.000 динара. Казна се односи на неспортско понашање за време меча, као и на понашање у свлачионици после утакмице", рекао је агенцији Бета комесар за такмичење Заједнице Бранислав Делић.

Партизан је 23. априла на свом стадиону савладао Црвену звезду са 1:0, а Станојевић је током меча често излазио изван простора предвиђеног за тренере.

После меча стратег црно-белих је, заједно са играчима, славио у свлачионици певајући и увредљиву песму на рачун вечитог ривала.

Комесар Делић навео је и да су Партизан и Црвена звезда кажњени са по 300.000 динара због утрчавања навијача на терен и употребе пиротехничких средстава у претходним првенственим утакмицама.

До краја суперлигашког такмичења остало је још пет кола, а водећи Партизан има три бода више од Црвене звезде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи