Читај ми!

Хајнце би у Јуве

Хајнце готово сигурно напушта Олимпик на крају сезоне. Желео би да оконча каријеру у Италији. Два пута одбијао понуде клубова из Серије А, а сада се нада да ће се договорити са Јувентусом.

Аргентински ветеран Габријел Хајнце признаје да би радо прихватио прилику да заигра у италијанској Серији А. Дефанзивац је спреман да напусти Марсељ овог лета и тако оконча двогодишњу епизоду у француском фудбалу.

Јувентус, наводно, води у трци за Хајцеов потпис, па би 33-годишњак био заинтересован да саслуша понуду Италијана. Хајнце је већ одбио понуде из Шпаније, Енглеске и Француске и сада има жељу да се опроба у Калчу, пре него што заврши каријеру.

"Постоје мале шансе да останем у Олимипку, али то не представља проблем. Ни за мене, ни за клуб. Имам на уму друге пројекте. Јуве је велики клуб и било би савршено да на крају каријере окусим италијански фудбал", изјавио је бивши играч Реала.

Хајнце тврди да је у прошлости одбио понуде италијанских клубова, али осећа да је сада савршен тренутак у каријери да се пресели на "чизму".

"Био сам близу играња у Италији. Два пута. Али дошла је понуда од Јунајтеда, па затим и од Реала и такве прилике нисам могао да пропустим. Видећемо шта ће се десити и да ли ћу имати среће да добијем и трећу понуду са Апенина", рекао је Хајнце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи