Читај ми!

Ако оде Насри, стиже Вилијан

Арсенал намерава да ангажује Вилијана из Шахтјора, у случају да Насри, који одуговлачи са потписивањем новог уговора, оде са "Емирејтса". Украјинци траже 22 милиона, Арсенал планира да потроши доста мање.

Скаути "тобџија" детаљно су пратили, више пута ове сезоне, Бразилца Вилијана. Заједно са њима, експерти Челсија и Ливерпула импресионирани су издањима 22-годишњака.

Насри, чији уговор истиче на крају следеће сезоне, одложио је преговоре око потписивања продужења сарадње, па су челни људи Арсенала већ почели да размишљају о потенцијалној замени.

Арсен Венгер оптимиста је да ће француски интернационалац ставити потпис на нови, дугорочни уговор. Међутим, врло лако би могло да се догоди да Насри напусти Лондон у случају да неки од великана европског фудбала закуца на његова врата. У игри су Интер, Барселона, Челси и Манчестер сити.

Ако 23-годишњак ускоро не потпише нови уговор, "тобџије" ће се одлучити на продају, пошто би могли да дођу у ризичну ситуацију у којој би Насри следећег лета могао да напусти клуб без обештећења.

Шахтјор процењује Вилијанову вредност на 22 милиона фунти, али Арсенал није спреман толико дубоко да завуче руку у џеп и почеће "аукцију" са 13 милиона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи