Читај ми!

Опрезно против БСК-а

Свака утакмица до краја сезоне је кључна за одбрану титуле, па ћемо такав приступ имати и у предстојећем мечу... Морамо да нападнемо, да покушамо што пре да постигнемо гол, а ако то не учинимо морамо да будемо стрпљиви, рекао је тренер Партизана Александар Станојевић уочи првенственог меча против БСК-а.

Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да ће његова екипа опрезно ући у утакмицу против БСК-а, пошто је сваки меч до краја првенства кључан у одбрани титуле.

Фудбалери Партизана у петак од 19 сати на свом стадиону играју против БСК-а, прву утакмицу 26. кола Супер лиге Србије.

"Свака утакмица до краја сезоне је кључна за одбрану титуле, па ћемо такав приступ имати и у предстојећем мечу. У првом делу првенства смо их победили после неизвесне утакмице, али сада играмо на домаћем терену", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан је први на табели са 65 бодова, док је БСК готово обезбедио опстанак у Супер лиги, налази се на 10. месту са 29 бодова. Екипе су до сада играле три пута и сва три пута победили су "црно-бели".

"БСК је обезбедио опстанак у лиги па ће у утакмицу ући растерећено док ми имамо резултатску обавезу. Очекујем отворену утакмицу, ми смо фаворити, али сваки детаљ је важан. Морамо да нападнемо, да покушамо што пре да постигнемо гол, а ако то не учинимо морамо да будемо стрпљиви", рекао је Станојевић и додао да његовом тиму много значи подршка навијача.

Тренер српског шампиона рекао је да је задовољан досадашњим резултатима и игром у Јагодини, али је и признао да је његов тим имао кризу игре и резултата.

Наступи Александра Лазевског и Џозефа Кизита на предстојећој утакмици неизвесни су због повреда, као и наступ Саше Илића који је после повреде на "вечитом" дербију, данас, први пут тренирао са лоптом.

Шеф стручног штаба Партизана поновио је да његова екипа жели да освоји Куп, али да важност тог такмичења не може да се упореди са првенством. Партизан и Војводина ће у среду на стадиону Црвене звезде играти у финалу Купа.

"Куп нас интересује, то је важан трофеј, али не може да се упореди са првенством. То не значи да ћемо у финалу против Војводине одмарати играче, пошто нас после тога, у суботу, чека важна утакмица у првенству у Ивањици. Желимо да освојимо трофеј", рекао је Станојевић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи