Читај ми!

Тевез на цени

За Карлоса Тевеза, капитена Манчестер ситија, заинтересовани су Интер, Милан и Рома, али ће за трансфер морати да плате 50 милиона фунти. Ипак, судбина Тевеза зависи од многих фактора, пре свега Манћинијевих жеља, као и од будућности Ситијевих нападача који су на позајмици у другим клубовима.

Карлос Тевез поново је у центру пажње острвских медија. Овога пута се сазнало да Аргентинац жели да напусти „грађане" по сваку цену, а Роберто Манћини не жели да пусти капитена за мање од 50 милиона фунти.

Манћини је свестан да су за Тевеза заинтересована оба миланска клуба, као и Рома, па је за њега сума од 50 милиона фунти права цена за омаленог „гаучоса". Ако се узме у обзир да је Тевезова недељна плата 250.000 фунти недељно, јасно је да је мало клубова у стању да испуни све услове за ангажовање Аргентинца.

Сити ће се невољно одрећи Тевеза, а навијачи клуба већ недељама пружају подршку свом капитену, јер желе да и даље уживају у мајсторијама свог најбољег играча.

Манћини је већ направио листу потенцијалних појачања на којој су нападач Алексис Санчез из Удинезеа и дефанзивац Гери Кејхил из Болтона, али ће од судбине Тевеза у великој мери зависити прелазни рок у Ситију.

Такође, много ће зависити и од Ситијевих нападача који су на позајмици у другим клубовима, као што су Емануел Адебајор, Крег Белами и Роке Санта Круз

Ипак, челници Ситија још увек нису добили званичан захтев Тевеза да напусти клуб, али дешавања из зимског прелазног рока, када је Аргентинац неколико пута тражио трансфер, још увек представљају оптерећење за клуб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи