Читај ми!

Раћа нови рекордер

Данас је оборен вишенедељни рекорд црвено-белих у најјачем шуту. Фудбалер Партизана Радосав Петровић најјаче је шутирао - 133 км/х у оквиру такмичења „Јелен супер шут"!

Поред Радосава Петровића, у оштрој конкуренцији, по јачини шута истакли су се и Живко Живковић са резултатом 131 km/h и Марко Шћеповић са 126 km/h и трећим местом.

Најбољи шутер досадашњег такмичења био Дејан Миловановић из ФК Црвена Звезда са јачином шута од 130км/х.

Право да се такмиче за „Најјачи шут Јелен Супер лиге" имају сви лиценцирани играчи клубова Јелен Супер лиге, а у мерењу јачине шута, по избору тренера, надмеће се 10 играча и голман из прве поставе тимова. Пропозиције такмичења за најјачи шут су врло једноставне - шутира се са седам метара удаљености од гола, сваки играч има право на два покушаја, а као резултат се узима најјачи шут.

Најбољи шутер Јелен Супе лиге Србије биће проглашен на свечаној додели пехара на крају првенства и сезоне 2010/11. Ту титулу је пре две године понео Игор Павловић, шпиц ФК Јагодина, са јачином шута од 136km/h.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи