Бјелса мења Муриња?

Лоши резултати и поремећени односи са спортским директором Хорхеом Валданом вероватно ће коштати посла тренера Реала Жозеа Муриња. Како преноср шпански медији, "посебног" би на клупи "галактикоса" ускоро могао да замени Аргентинац Мартин Бјелса.

Ако је веровати писању шпанске Марке (Marca), онда Жозе Мурињо броји последње дане на клупи мадридског Реала. Њега би требао да замени Аргентинац Марсело Бјелса, који је пре неколико месеци дао оставку не место селектора Чилеа.

Шпански лист наводи да је управа "галактикоса" незадовољна изгубљеним биткама са Барселоном у домаћем првенству и Лиги шампиона, а освајање Купа краља није довољно да подмири апетите "краљевског клуба".

Као додатни разлог наводе се и лоши односи Муриња и генералног директора клуба Хорхеа Валдана, који не би превише жалио за "посебним".

Управо би добри односи Валдана са Бјелсом могли да доведу до тога да аргентински стручњак преузме Реал.

Бјелса се до фебруара налазио на клупи Чилеа, са којим је сјајно наступао на последњем Мундијалу у Јужној Африци. Навијачи нису скривали жалост када је Бјелса напустио кормило њихове репрезентације, после неслагања са челницима фудбалског савеза те земље.

Од оставке у фебруару, Бјелса је преговарао са аргентинском екипом Њуелс олд бојс, као и са шпанском Севиљом, али без конкретног договора.

У случају да добије понуду Реала, нема сумње да ће Бјелса прекинути све преговоре са било којом другом екипом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи