Алкохол их коштао Премијер лиге

Да су фудбалери Кардифа издржали 48 сати без алкохола, сада би можда могли да славе пласман у Премијер лигу. Како преносе острвски медији, група играча ове екипе, међу којима није био Белами, уочи одлучујућег меча против Мидлсброа, опијала се у пабу. Тај меч Кардиф је на свом терену изгубио са 3:0.

Уколико на крају сезоне Кардиф не успе да се пласира у Премијер лигу, навијачи те екипе имаће кога да криве за евентуални неуспех. Група играча коју су предводили нападач Џон Ботројд, централни бек Самјуел, запили су се ноћ уочи меча против Мидлсброа.

Да је Кардиф победио на том мечу пред својим навијачима, клуб би осигурао директан пласман у Премијер лигу. На запрепашћење свих, велшки тим је претрпео тежак пораз од 3:0, и тако ће шансу да се пласира у елитно такмичење тражити преко плеј офа, у којем нису имали среће последњих неколико година.

Иначе, цела пијанка је почела када је менаџер екипе Дејв Џоунс допустио својим изабраницима да присуствују годишњој церемонији, у којој навијачи проглашавају најбољег играча екипе.

Џоунс је раније напустио догађај, али је опоменуо играче да после прославе одмах оду кући, и да никоме не падне на памет да пије алкохол.

Одлазак Џоунса је изгледа био знак да група фудбалера учини све супротно од онога што је тренер од њих тражио. Они су се запутили у центар града, где су пијанчили у пабу до касних вечерњих часова.

На утакмици, осим срамног пораза, фудбалери Кардифа су изводили неке невероватне потезе. Тако је дефанзивац Кевин Мекнатон, у трку за лопту, оборио линијског судију. То не би био проблем да линијски судија није била девојка, која се није баш налазила на путу Мекнатона.

На Острву се води полемика да ли је овај фудбалер имао намеру да брутално обори судију, или заиста није могао да се заустави. Иначе овај фудбалер, после инцидента, није се чак ни џемнтлменски извинио дами.

Није Мекнатон једини имао лош дан. И остали фудбалери деловали су "малокрвно", а најважнији меч у сезони одиграли су тако бедно да је тренер Џоунс морао да се извињава навијачима. Он је најавио да ће, уколико открије који су фудбалери учествовали у алкохолисању, изгреднике аутоматски избацити из тима.

Оно што је занимљиво је чињеница да најконтраверзнији фудбалер у екипи, фамозни Крејг Белами, није био у групи навијача који су пијанчили цело вече.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи