Читај ми!

Меклиша нервира Жигићева повреда

Никола Жигић и даље има проблема са повредом, што нервира менаџера Бирмингема Меклиша. Медицински тим напорно ради како би српски репрезентативац могао да помогне саиграчима у бар два од три последња дуела у сезони.

Менаџер Бирмингема Алекс Меклиш признаје да је проблем са повредом Николе Жигића "права ноћна мора" и нада се да ће српски репрезентативац ускоро бити спреман за игру. Жигић је доживео неколико везаних повреда у другом делу сезоне и није у могућности да помогне "плавима" још од априла.

Меклиш се надао да ће високи центарфор бити у саставу за последње три утакмице у сезони, али остаје да се види како ће Жигић реаговати на третман и да ли ће се на време опоравити за дуеле против Њукасла, Фулама и Тотенхема.

"Имамо малу ноћну мору са Жигићем. Медицински тим је урадио шта је могао, али он опет 'пада' и има јаке болове. Не можемо користити играча који има проблеме приликом кретања. Морамо га спремити и могу вам рећи да му још мало недостаје да се потпуно опорави. Покушаћемо другачије да га оспособимо, како би дефинитивно играо у последње две утакмице", изјавио је Меклиш.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи