Читај ми!

"Краљ Рима" није мртав

Франческо Тоти са два гола у Барију престигао Роберта Бађа и сада се налази на петом месту листе најбољих стрелаца у историји Калча. Тоти рекорд прославио са мајицом на којој је писало "Краљ Рима није мртав".

Некада је био познат као "принц Рима", сада је постао краљ. Франческо Тоти ушао је у историју италијанског фудбала као пети најбољи стрелац у историји Калча са 206 постигнутих голова.

Тоти је на недељном мечу у Барију постигао два гола и донео нову победу "вучици", али је постигао и лични рекорд. Иза себе је оставио великог Роберта Бађа и сада јуриша на прву позицију, на којој се налази Силвио Пиола са 274 гола.

Другу позицију држи Гунар Нордал са 225, трећи и четврти су Ђузепе Меаца и Жозе Алтафини са по 216, па новопечени "краљ Рима" има добре шансе да напредује на листи.

Франческо је знао како да прослави овај рекорд, па је испод дреса носио мајицу са натписом "Краљ Рима није мртав". Вечни град добио је и вечног краља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи