Читај ми!

Црно-бели Чикаго

Фудбалски клуб Партизан и овог лета организује тренинг кампове за децу, међу којима ће бити и седмодневни у Чикагу.

Партизан трећу годину за редом организује кампове, а ове године намењена су деци рођеној 1997, 1998, 1999. и 2000.

Кампови ће се организовати у Чикагу од 23. до 30. јула, на Златибору од 4. до 18. јула, на Јахорини од 22. јула до 5. августа и у Марибору од 25. јуна до 2. јула.

"Партизанова омладинска школа је препознатљива у целом свету и у њој су поникли многи велики фудбалски асови. Циљ ове акције није само селектирање талентованих дечака, већ дружење и њихов развој", рекао је координатор за спортска питања црно-белих Алберт Нађ.

Број учесника кампова није ограничен, а најталентованија деца наставиће да тренирају у млађим категоријама Партизана.

"За ове кампове влада велико интересовање српске дијаспоре, а за сада смо се одлучили да у Чикагу ради само једна смена од седам дана", рекао је Мића Радовић из омладинске школе Партизана.

Из клуба су најавили отварање кампова у другим земљама где постоји српска дијаспора, а поред Чикага највеће интересовање долази из скандинавских држава.

"У Партизану сам од 1988. године и имао сам среће да радим са врхунским стручњацима. Препоручио бих свим клинцима да дођу у ове кампове, јер се неће покајати", рекао је заменик капитена црно-белих Саша Илић.

Нападач Партизана Марко Шеповић рекао је да се нада да ће из ових кампова изаћи неке од нових легенди клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи