Читај ми!

Јуве не да паре, Милан чека прилику

Управа Јувентуса саопштила је да неће платити Ливерпулу 18 милиона евра за откуп уговора играча средине терена Алберта Аквиланија. Милан се укључио у трку за потпис, Кени Далглиш нема ништа против повратка Аквиланија у Ливерпул.

"Постоји клаузула о откупу уговора која ће се активирати 15. маја. Ми ћемо покушати да постигнемо договор са Ливерпулом, пошто нисмо спремни да платимо поменуту своту", рекао је спортски директор Јувентуса Ђузепе Марота италијанским медијима.

Аквилани је прошлог лета дошао из Ливерпула у Јувентус на једногодишњу позајмицу.  Oве сезоне за Јувентус je одиграо 29 утакмица и постигао два поготка. Након повреде, због које није успео да се наметне у Ливерпулу, Аквилани је постао један од најбитнијих играча у тиму "старе даме".

Аквилани је више пута током сезоне истицао да жели да остане у Италији, а сада се у трку за његов потпис укључио и Милан. Све би могло да се реши тако што би Миланези дозволили Андреи Пирлу да без обештећења пређе у редове црно-белих, јер му истиче уговор на крају сезоне. Из Јувентуса су већ неколико пута изразили жељу да сарађују са везистом росо-нера, па би добри односи два клуба и овом приликом могла да доведу до задовољавајућег исхода за обе стране.

На крају, Кени Далглиш је недавно изјавио да нема ништа против повратка Аквиланија на Енфилд. Ливерпул је Роми за трасфер Аквиланија, 2009. године, платио 20 милиона фунти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи