Читај ми!

Абрамович спремио 80 милиона

Абрамович намерава да појача екипу Челсија у наредном прелазном року и нада се да ће нова, велика улагања довести до тога да клуб игра забаван, атрактиван фудбал, са доста голова. За пројекат Рус спремио око 80 милиона фунти, на лиси жеља Фабрегас и Бејл.

Власник Челсија Роман Абрамович планира да уложи нових 80 милиона фунти у играчки кадар. "Плавци" су у јануару потрошили 50 милиона на Фернанда Тореса, односно 22 на Давида Луиза. Абрамовичева жеља, још од преузимања клуба, је екипа која игра занимљив и за око допадљив фудбал, тако да се очекују звучна појачања.

Британски медији тврде да клуб из западног Лондона у својим редовима жели Сеска Фабрегаса из Арсенала, Герета Бејла из Тотенхема и Грегорија Ван Дер Вила из Ајакса.

Челси је имао проблема током сезоне, али би победа над Манчестер јунајтедом, на Олд Трафорду следећег викенда, поново вратила клуб Романа Абрамовича на прву позицију и тако их учинила главним фаворитима за титулу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи