Читај ми!

Реднапу би пријао шопинг

Менаџер Тотенхема сматра да би Тотенхем доласком два или три врхунска играча постао конкурентнији, па би самим тим било лакше обезбедити место међу четири најбоља клуба Енглеске. Нема продаје Бејла и Модрића.

Хари Реднап је позвао управу Тотенхема да се потруди и доведе играча светске класе у клуб, како би поново могло да се разговара о пласману „певаца" у Лигу шампиона. Контроверзна победа Челсија над Тотенхемом (2:1) оставља Реднапов тим на седам поена заостатка у односу на четврти Манчестер сити, што значи да ће Бејл и дружина тешко изборити пласман у елитно европско такмичење.

Клуб из северног Лондона уживао је у путу до осам најбољих тимова Европе, где их је зауставио мадридски Реал. Врло је вероватно да „певци" неће играти Лигу шампиона и следеће сезоне, па Реднап тврди да клуб неће напредовати ако се не уложе значајна средства у појачање играчког кадра.

"Мрзим када људи кажу да ћемо продати Бејла и Модрића пошто нисмо обезбедили учешће у Лиги шампиона. Не иде то тако. Требало би да купимо два, три врхунска играча и да и даље напредујемо. Тако ћемо опет бити део елите. Нисам причао са председником о томе, али сигуран сам да ћу добити позитиван одговор", изјавио је Реднап.

Менаџер Тотенхема онда је упоредио клуб са другим члановима Премијершипа и закључио да без улагања нема резултата.

"Изгледало је да Челси испада из 'велике четворке' пред прелазни рок, али онда су одлучили да потроше 75 милиона фунти на два играча и то је разлог зашто су ту где јесу. Не кажем да и ми треба да потрошимо 75 милиона, али морамо бити позитивни и наставити да се крећемо у добром правцу", рекао је Реднап.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи