Читај ми!

Шахин се договорио са Реалом

Нури Шахин налази се на прагу преласка у мадридски Реал. Новинари у Шпанији и Немачкој саопштили су да се 22-годишњи фудбалер договорио са управом "краљева" и да сада остаје да два клуба усагласе услове продаје.

Турски интернационалац Нури Шахин све је ближи одласку из редова шампиона Немачке Борусије из Дортмунда. Извештаји говоре да је везни фудбалер договорио личне услове са мадрдским Реалом.

Шахин (22) је једно од откровења овосезонске Бундеслиге, а његове партије нису прошле незапажено ни у престоници Шпаније.

Медији у Шпанији верују да је Шахин имао понуде Интера, Арсенала и Челсија, али да се одлучио за Примеру, тачније Реал. Ипак, званичне потврде ових информација још увек нема.

Представници Реала и Борусије требало би да се састану у наредним недељама, како би договорили висину обештећења, која, по неким извештајима, износи 6 милиона евра. Мадриђани су спремни да плате до 10 милиона, како би осигурали потпис једног од најперспективнијих играча Европе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи