Читај ми!

Арсенал верује младим играчима

Арсен Венгер изјавио је да ће у наредном прелазном року у Арсенал стићи неколико фудбалера, али да ће се следеће сезоне клуб, углавном, ослонити на већ постојећи играчки кадар.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер критикован је у последње време, јер није успео да доведе новог голмана и централног дефанзивца. Чини се да су ове две позиције "најтање" и да је управо то проблем који је спречио Арсенал да дође до титуле.

Већ сада постоје наговештаји да ће "тобџије" освежити тим за следећу сезону, а имена која се доводе у везу са преласком на "Емирате" су Гери Кејхил (Болтон), Мануел Нојер (Шалке), Али Ал Хабси (Болтон) и Алекс Окслејд-Чемберлен (Саутемптон).

Међутим, повратак у форму Арона Ремзија и Џека Вилшира још једном ће Венгера навести да се окрене младим талентима.

"Желимо да купимо играче који су нам потребни, али морам пажљиво да причам, јер се свака моја реч може погрешно схватити. Веома је важно за клуб да наставимо да верујемо у оно што радимо. Видите да играчи сазревају и добијају шансу. Погледајте колико је Шчезни напредовао у протекла два месеца", изјавио је Венгер.

Арсенал ће и ове године, највероватније, остати без титуле, па су критике на рачун француског менаџера све чешће. Ево шта професор Венгер има да каже.

"Постоји закон у нашој игри - можеш да напредујеш само ако у одређеном моменту играш утакмице. Људи хоће и једно и друго. Они желе и да добијемо сваку утакмицу, али и да 'произведемо' фантастичног играча. Вилшир је напредовао само зато што је играо. Ипак, с друге стране, ако не победите, онда људи питају 'зашто су на терену млади играчи?'. Никада не можете задовољити све стране", закључује Венгер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи