Просинечки задовољан победом

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки изразио је задовољство победом његовог тима над Хајдуком из Куле и оценио да је остварена упркос проблемима са картонима, повредама и мотивацијом, након пораза у "вечитом" дербију.

Просинечки је на конференцији за новинаре после победе Звезде над Хајдуком од 3:1 истакао да је његов тим победио упркос изостанку четворице битних играча, као и то да су терет вечерашње утакмице изнели играчи који у последње време нису одиграли много мечева.

"Битно је да смо победили, задовољан сам са три нова бода и гола. Проблем са мотивацијом играча узроковала је недавна утакмица са Партизаном пред коју су сви помислили да поново можемо бити први", рекао је Просинечки.

Према његовој оцени, вечерашњи меч је "преломио" гол који је постигао Дејан Миловановић у последњим секундама првог полувремена, којим су црвено-бели избегли да на паузу оду са голом заостатка.

Упитан за осцилације у игри одбране, чији је кикс вечерас омогућио Куљанима да дођу до предности, Просинечки је одговорио да је то последица принудне ротације играча одбране, као и целог тима.

"(Милан) Вилотић се вратио након тешке болести, (Ли) Ади није играо дуго, (Стеван) Рељић такође није играо два месеца, све су то проблеми нормални за овакву ситуацију", рекао је on.

Тренер Хајдука Драгољуб Беквалац честитао је Црвеној звезди победу, Просинечком на досада урађеном и казао да је његов тим имао прилику да почетком другог полувремена промени ток меча.

Он је истакао да би меч "окренуо" у другом правцу да је Никола Комазец након соло продора Александра Јовановића био присебнији и довео Куљане још једном у вођство.

"Три елемента су решила вечерашњу утакмицу. (Павле) Нинков, који је превазишао оквире нашег фудбала, улазак (Огњена) Коромана пре другог Звездиног гола, као и то што судија није досудио фаул Нинкова пре Калуђeровићевог гола, за који ми је мој играч рекао да је постојао", рекао је он.

Беквалац је рекао да његовом тиму предстоји тешка борба за опстанак, у којој ће бодове "тражити" на свом терену, а не на стадиону Црвене звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи