Арсенал победио Јунајтед

Фудбалери Арсенала победили су у Лондону Манчестер јунајтед са 1:0, i вратили неизвесност у шампионској трциу Премијер лиги. У утакмици 35. кола енглеске Премијер лиге Ливерпул је убедљиво савладао као домаћин екипу Њукасла са 3:0 (1:0), док су Бирмингем и Вулверхемптон играли нерешено (1:1).

Једини гол на утакмици постигао је Арон Ремзи у 56. минуту, последоброг додавања Робина ван Персија. То је био тек други гол Ремзија у Премијер лиги. Манчестер јунајтед сада има 73 бода, само три више од другопласираног Челсија и шест више од Арсенала. Челси је у суботу победио Тотенхем са 2:1.

Фудбалери Ливерпула победили су на свом терену Њукасл са 3:0 и попели се на пето место на табели, које следеће сезоне води у Лигу Европа. Голове за Ливерпул постигли су Макси Родригес у 10, Дирк Којт из једанаестерца у 59. и Луис Суарес у 65. минуту.

Екипа Кенија Далглиша после 16. првенствене победе има 55 бодова, четири мање од Манчестер ситија на четвртом месту, које следеће сезоне води у квалификације за Лигу шампиона. Њукасл је на 12. месту са 41 бодом.

Бирмингем сити и Вулверхемптон поделили су бодове 1:1. Повели су Вулвси у седмом минуту голом Стивена Флечера из једанаестерца, а бод домаћима донео је Себастијан Ларсон у 27. минуту.

Бирмингем после 35 кола заузима 15. место са 39 бодова, док је Вулверхемптон претпоследњи на табели са пет бодова мање. У екипи Вулверхептона није било српског репрезентативца Ненада Милијаша, који је меч одгледао са клупе.

Фудбалери Манчестер ситија победили су на свом терену Вест Хем са 2:1 и учврстили се на четвртом месту на табели. Сити је већ у 15. минуту имао два гола предности. Екипа Роберта Манчинија повела је у 10. минуту голом Најџела де Јонга, а предност је удвостручио Ларс Јакобсен аутоголом. Једини погодак за "чекићаре" постигао је Демба Ба у 33. минуту. Манчестер сити је четврти са 62 бода, има пет мање, али и утакмицу мање од Арсенала.

Вест Хем, који је претрпео пети узастопни пораз, остао је на последњем, 20. месту са 32 бода из 35 утакмица и има три мање од Блекпула, који се налази у безбедној зони, на 17. месту.

У суботу су се састали:
Челси - Тотенхем 2:1 (1:1)
Вест Бромвич Албион - Астон Вила 2:1 (0:1)
Блекпул - Стоук 0:0
Сандерленд - Фулам 0:3 (0:0)
Блекбурн - Болтон 1:0 (1:0)
Виган - Евертон 1:1 (1:0).

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи