Читај ми!

Порази Реала и Барселоне

Шпански великани као да су се истрошили у међусобном препуцавању па обе екипе напуштају своје мечеве 34. кола шпанске Примере погнуте главе. Реал поново утакмицу завршио са десет играча,Сосиједад у другом полувремену надиграо Барселону.

Фудбалери Сарагосе победили су данас у гостима Реал Мадрид са 3:2 у 34. колу шпанске Примере, највише захваљујући Анхелу Лафити, који је дао два гола.

Сарагоса је тако искористила слаб морал Реала после пораза од Барселоне у полуфиналу Лиге шампиона.

Лафита је довео госте у вођство крајем првог полувремена, а онда је Гарбијел Фернандес искористио пенал за 2:0 почетком другог.

Серхио Рамос је смањио је средином другог дела, а онда је Лафита поново вратио два гола предности, само да би Карим Бензема пет минута пре краја смањио предност.

Реал је поново меч завршио са 10 играча, пошто је Рикардо Карваљо добио други жути картон.

Лидер првенства Барселона није успела да побегне на 11 поена предности јер је и поред вођства од 1:0, поражена у Сосиједаду.

Погодак за Барселону постигао је Тиаго Алкантара, док су радост домаћинима донели Диего Ифран и Хавијер Прието из једанаестерца.

Барселона је тако остала на осам поена предности и више је него јасно да шпански великани не могу да побегну мислима од међусобног дуела, како оног што су одиграли, тако и оног који им тек предстоји. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи