Блекбурнов корак ка опстанку

Екипа Блекбурна је победом над Болтоном повећала наде о игрању у Премијер лиги и наредне сезоне. Борба за опстанак у најбољој енглеској лиги ове године је, иначе, узбудљивија него у неколико претходних година, са обзиром да необично велики број тимова размишља о свом статусу.

Екипа Блекбурн Роверсa полако излази из опасне зоне. Блекбурн је савладао екипу Болтона минималним резултатом а ниједан од конкурената ове екипе није стигао до три бода, па је, чини се, један од четири освајача Премијер лиге на добром путу да и наредне године игра у елитном друштву.

Гол Мартина Олсона након 20 минута окончао је Блекбурнов низ од 11 мечева без победе.Блекбурн сада има 38 поена али на три кола пре краја то не даје никакву сигурност.

Виган, који је одиграо 1:1 код куће са Евертоном, и Блекпул, који је одиграо меч без голова са Стоуком, имају по 35 бодова.

Сандерленд је на свом стадиону поражен убедљиво од Фулама са 3:0, а Вест Бромвич Албион је био бољи од Астон Виле резултатом 2:1.

Екипе из доњег дела табеле, Вулверхемптон и Вест Хем играју своје мечеве у недељу.

Борба за опстанак у Премијер лиги је узбудљивија од оне за титулу јер у овом тренутку поред поменутих екипа о опстанку размишљају и Астон Вила, Сандерленд и Њукасл.

Квинс Парк Ренџерс ће у елитном енглеском такмичењу наредне сезоне заменити једну од ових екипа јер је победом над Вотфордом од 2:0 и званично осигурао прво место у Чемпионшипу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи