Повратак Вермелена

После осам месеци паузе због повреде Ахилове тетиве Томас Вермелен спреман је за повратак у А тим Арсенала. Ипак, последњу реч даће Арсен Венгер, менаџер "тобџија".

Одбрамбени фудбалер енглеског фудбалског премијерлигаша Арсенала, репрезентативац Белгије Томас Вермелен изјавио је данас да је спреман за повратак на терен.

Вермелен је пре осам месеци у дресу белгијске репрезентације доживео неугодну повреду Ахилове тетиве и због тога је пропустио највећи део ове сезоне.

Поуздани штопер, који се нашао у саставу Б тима Арсенала пре три дана, тврди да је сада на потезу менаџер "тобџија" Арсен Венгер.

"Ја се осећам добро. Потпуно сам спреман да поднесем чак и најтеже такмичарске напоре. Венгер ће одлучити да ли сам му и у којој мери потребан за окршаје у финишу сезоне", рекао је Вермелен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи